fbpx

Welkom bij de online Mysterieschool

Een mysterieschool is voor mij een oeroude school voor innerlijke wijsheid. De wijsheid die jij en ik al in ons hebben, maar die naar een diepe bodem is gezonken. Door het wakker te schudden komen deze wijsheden weer naar boven en ze laten ons ons leven leven waarvoor we hier op Aarde zijn.

Binnen De online Mysterieschool ga ik je leren hoe je je eigen innerlijke wijsheid, je innerlijke kracht, (weer opnieuw) kan aanspreken. Dit gaan we doen door middel van visualisaties, meditaties, bewustzijnsoefeningen, gebruik van kruiden, rituelen, onze vrouwelijke kracht aanspreken. Ik neem je mee op deze onvergetelijke reis om weer in een liefdevolle verbinding te komen met jezelf.

Hieronder vindt je het aanbod van de verschillende programma’s.
Heb je vragen? Dan kun je altijd contact met me opnemen via nicolien@green-goddess.nl

 Veel plezier!
Liefs, Nicolien Oona

Green Goddess Community

Binnen De Online Mysterieschool heb ik een community. Als sister van De Online Mysterieschool heb je hier toegang toe. Via de knop rechts kun je je aanmelden.

De community is via de app Slack. Slack is een online platform waarin je met elkaar kan communiceren en wordt vooral in de zakelijke markt gebruikt. Er zijn natuurlijk een legio aan platformen, maar wat ik hier fijn aan vindt is dat je een app hebt en een desktop functie. Het staat los van wat voor een social media kanaal dan ook, dus je kunt er gemakkelijk aan deelnemen.

Een van de meest gehoorde vragen is dat jullie graag met elkaar in contact zijn, maar ook de meest gehoorde bezwaar (en daar onderliggende angst) is dat het spannend is om met elkaar in contact te zijn. Bang voor afwijzing, jaloezie, schaamte you name it.. Ik wil deze Room juist inzetten om dit gevoel weg te halen. Dat we weer gaan verbinden als zusters met elkaar en dat we niet voor elkaar hoeven te vrezen, maar juist alleen maar liefde voelen.

Hoe werkt het?
Ik heb een aantal ‘Channels’ aangemaakt (het wijst zich allemaal voor zich als je het geïnstalleerd hebt)

#Sisterchat: Dit is de algemene chat, hierin kunnen jullie met elkaar communiceren. Ik ben hier natuurlijk ook gewoon aanwezig. En zal ook dingen posten.

Er zijn ook een paar channels met een slotje en die zijn voor de deelnemers van de desbetreffende programma’s. Als je geen deelnemer bent van bijvoorbeeld de LiefdevolleDetox dan kun je daar niet in.

Programma’s

Hieronder vindt je de verschillende programma’s binnen De Online Mysterieschool. 

Meditaties

Hieronder vindt je meditaties die je kan doen om je energie te reinigen.